Działki rekreacyjne nad jeziorem Lusowskim

Blisko Poznania

Jezioro Lusowskie

Działki rekreacyjne nad jeziorem między Lusowem a Lusówkiem

Do brzegu jeziora jest tylko kilkanaście metrów, a niedaleko, bo około 500 metrów znajduje się lokalna plaża. Nad brzegiem jeziora usytuowano miejsca do wędkowania. To wszystko w pięknie położonym miejscu - na terenie zupełnie nowych ogrodów działkowych w Lusówku, które leżą zaledwie 20 minut jazdy samochodem do Poznania

Świetna lokalizacja Blisko od Poznania

Teren ogrodu w Lusówku został podzielony na 90 działek, z których większość została już objęta przez pierwszych działkowców. Obecnie realizowana jest budowa infrastruktury ogrodowej, co sprawi, że działki zyskają dostęp do wody i prądu. Powstają także pierwsze altany. Na zlecenie stowarzyszenia jako altana wzorcowa firma HANTVERKARPOOLEN Zakład Prefabrykacji Konstrukcji Drewnianych z Kocierzewa koło Łowicza wybudowała domek letniskowy (link).

JEDNO Z NAJPIĘKNIEJSZYCH I NAJCZYSTSZYCH JEZIOR W WIELKOPOLSCE

Atrakcyjne działki letniskowe nad jeziorem

Dzięki promocji, można korzystać z działki, już po wpłacie 10 000 zł. Reszta rozłożona jest na miesięczne, nieoprocentowane raty. Wartość wkładu za nabycie prawa do działki to zaledwie 19500 zł za 350 metrów kwadratowych. Więcej w zakładce promocje.

Promocje działek nad morzem

ZAREZERWUJ SWOJĄ DZIAŁKĘ JUŻ TERAZ

Jeżeli nie jesteś jeszcze zdecydowany na kupno, możesz bezpłatnie zarezerwować działkę.